Nieuws

Veranderingen 2019

« Terug naar overzicht

In de zuidelijke invaart van onze jachthaven zijn 3 gele boeien geplaatst ter voorkoming dat vrachtschepen draaien in onze haveningang. U kunt gerust met uw schip tussen de boeien doorvaren.

Let op ! : Het vaarwater aan bakboord zijde ( gezien vanaf het kanaal ) van deze haveningang is nog steeds ondiep. Hier stonden voorheen 4 schiphuizen.

De camperplaatsen zijn uitgebreid tot 15 stuks in 2019. De oude rommelige fietsenstalling met struiken etc is verwijderd. Hier zijn nu in totaal 3 nieuwe parkeerveldjes gemaakt voor in totaal 34 auto's.

Het is niet toegestaan om uw auto in het campergebied te parkeren ( ook niet voor laden/lossen).

De afval containers staan nu in het midden van de parkeerplaats. Uiteraard alleen uw klein huishoudelijk afval hierin deponeren a.u.b.!

Als u nog een bijbootje gestald heeft in de oude overdekte "fietsenstalling" op de LWS jachthaven, dan moet deze er vóór september a.s. weggehaald worden omdat deze stalling dan gesloopt gaat worden.
 

Geachte Campergasten ! en Passanten !

Gaarne uw chemische Toilet legen in de speciaal daarvoor geplaatse stortbak aan de buitenzijde van het toiletgebouwtje bij de kade. Dus niet in één van de toiletten van onze toiletgebouwen!

De toiletten bij de camperplaatsen zijn voorzien van een code. Deze is te verkrijgen bij de havenmeester, evenals de wifi code.