Passantenhaven Leeuwarden

De Leeuwarder Jachthaven beschikt over 40 ruime ligplaatsen voor passanten en is bereikbaar via de staandemastroute. U kunt gebruik maken van 220V, drinkwater, afvalcontainers en gratis WiFi.

Passantenhaven Leeuwarder Jachthaven

De haven ligt op loopafstand van de bushalte naar het centrum van Leeuwarden. Voor uw boodschappen kunt u terecht bij twee grote supermarkten in de buurt.

  • Albert Heijn - Emmakade 168 in Leeuwarden
  • Albert Heijn - Tijnjedijk 76 in Leeuwarden
Wilt u er een dagje op uit dan kunt u op de haven fietsen huren en de landelijke omgeving van Leeuwarden verkennen. De recent gerenoveerde jachthaven biedt u een veilige ligplaats voor uw schip. Vanzelfsprekend is er een comfortabel douche- en toiletgebouw en is er bij alle ligplaatsen een aansluiting voor elektriciteit en water. Tevens is er een dieselpomp, kunt u uw gasflessen omruilen en is er een milieudepot en een vuilwaterpomp.

Mocht u tijdens uw vakantie technische problemen krijgen met uw boot dan kunt u terecht bij Watersporttechniek Beima. Tevens kunt u bij hen terecht voor een zeilmakerij met scheepsartikelen en een botenlift met helling.
Zie voor meer info: www.watersporttechniekbeima.nl

Bekijk hier onze tarieven

Graag tot ziens op onze gezellige haven!